درباره سینا سیاوشان

متولد تهران ایران، از کودکی به تحصیلِ هنر های رزمی و موسیقی در خانواده ای هنرپرور پرداخت و رشته های جودو، شطرنج و یوگا را مورد مطالعه و تمرین قرار داد.

نواختن ِ ساز های پیانو و گیتار ِ کلاسیک را از سن ١٢ سالگی و به تشویق ِ پدر پیش گرفت و تا ٢۴ سالگی تجربیات و اجرا هایی در ایران و هند در سبک های {کلاسیک، فیوژن، نواحی و مقامی} و نیز مطالعات و تجربیاتی چند ساله در زمینه موسیقی (اصوات) درمانی داشته.

از سن ١١ سالگی به تمرین هنر های رزمی (جودو) و سپس آسانا یوگا پرداخت و از طریق ِ سفر و عکاسی و ثبت مستند از اساتیدِ برجسته با ایشان به همنشینی و همافزایی استاد.
آشناییِ او با دانشِ یوگا به عنوان ِ یک حکمت ِ باستانی و ملاقاتِ وی با هنردرمانگرانِ نواحی ِ مختلف ِ جهان [که از شیوه هایی همچون موسیقی درمانی ، مدیتیشن و تمریناتِ تنفسی و یوگا برای بهبودی و شفای بیماران استفاده میکردند] و سفر های با کولهپشتی در طبیعت و نواحی مختلف ایران توجه ِ وی را به سوی سبک زندگی ِ طبیعتگرایانه و پروژه پویشِ رویش سوق داد.
از سال ِ ٩۵ در شهر های مختلف ایران همچون کاشان، شیراز، تهران، کرج و.. به برگزاری ِ کارگاه های رویش* مشغول شد که در آنها از اساتیدِ برجسته بین المللی دعوت به عمل می آمد تا تجربیات و آگاهی ِ ارزشمند ایشان به انسان ها (و خصوصاً نسل جوان) انتقال پیدا کند.

شیوه آموزشی ِ وی ترکیبی از تمرینات یوگای سنتی همچون هاتا و آشتانگاوینیاسا با رویکردِ درمانی حرکات اصلاحی به جهتِ بهبود/افزایش دامنه حرکتی مفاصل و ستون فقرات با کمترین آسیبِ ممکن هست.

طراحیِ تمریناتی که اصول ِ سه گانهی انعطاف–تعادل–قدرت در آنها نمود ِ جسمانی پیدا کرده و مناسب ِ طیف وسیعی از انسان ها (از خردسال تا سالمند و کمتحرک تا ورزشکار) باشد در سال های اخیر مورد ِ توجه و مطالعه او بوده است.

او روش درمان ِکلنگر (Holistic) را که ابعاد ِ مختلف ِ وجود همچون روح، روان و جسم را مورد بررسی قرار می دهند از دیگر روش های درمانیِ جزئی ارجح می داند و سلامتی در نظر ِ وی «چیزی بیشتر از صرفاً بیمار نبودن» و بیشتر به معنی ِ در تعادل ِ پیوسته قرار داشتن ِ جسمانی، روانی، احساسی، فرهنگی و روحانی {با طبیعت و هستی} می باشد.

اصل ِ عدم خشونت یا آهیمسا (Ahimsa) که از اصول یوگا هست از نکات ِ مورد ِ توجه ِ وی می باشد و از سال ٢٠١۵ سبکِ زندگیِ گیاهخواری را تجربه و با دیگران به اشتراک گذاشته که به شکل گیری ِ استارت آپ ِ «آشپزخانه رویش» و اپلیکیشن ِ دستیار تغذیهی «پرانا» منجر شد. همچنین در تمامیِ کارگاه های رویش شرکت کنندگان با خوراک ِ کاملا گیاهی و سالم و بدون ِ خشونت (که توسط ِ بهترین آشپز های متخصص در زمینه خوراکی های وگان فراهم شده) تغذیه شدند.

در کارگاه های رویش سه موضوع ِ مورد توجه قرار می گیرند
* معرفی نظری ِ هشت اندام ِ یوگای هشتگانه (آشتانگایوگای پاتانجلی) و تاریخچه مختصر گسترش آن بررسی ِ دلایل ِ محبوبیت و اهمیت ِ مدیتیشن (مراقبه) در جهان ِ امروز. (۸limbs of Patanjali’s Ashtanga Yoga)
* معرفی تکنیک های مختلفِ تنفس (Breathing Exercises) و مراقبه بر اصوات درمانی (Sound Healing Meditation)

* اسکن ِ کامل سیستم اسکلتی عضلانی و مفاصل ، انجامِ تمريناتِ افزايش/بهبود دهنده دامنه حركت مفاصل (مچ دست و پا و زانو) و تقویتِ عضلات گردن ستون فقرات و لگن (Hip, Joints & Spinal mobility movements)
.
